Forsiden     Nyheder    Teamet     Fotoalbums     Video    Støtte     Kalender    Målet     Sponsorer    Kontakt

 
   

         Anne Amor

   

          Hej!

    Jeg hedder Anne, og jeg er 14 år gammel, og er en helt "almindelig" teenager.

Jeg går i Løgstrup skole i 8. klasse. I skolen har jeg en masse venner, som betyder rigtig meget for mig, og jeg har  nogle gode lærer.

Vennerne er jeg også sammen med i fritiden, og nogle af dem arbejder jeg med. Jeg arbejder i Løgstrup Rideklub, hvor jeg trækker handicappede ryttere. Det er altid hyggeligt, og de handicappede børn og unge er med til at gøre mit liv mere værdigfuldt! For hvad er mere værdigfuldt end at hjælpe andre?

Når jeg hverken er i skole eller på arbejde, bruger jeg tiden på hestene og i stalden, eller bruger tid på at kigge stævner, heste m.m. på nettet. Jeg prøver samtidig også at være så meget sammen med mine venner som muligt. Lige nu har jeg en 6 års pony hoppe, som jeg rider stævner på. Hun hedder Shanon, er en kat. 2 pony og er 137 i stg. Jeg får undervisning på hende to gange om ugen, en gang ved Jacob Lillelund som er springtræner i Skive rideklub, og en gang ved Tanja Rusovic, hvor jeg får eneundervisning i dressur.

Jeg elsker at komme til stævner, at få lov at vise alt hvad vi har øvet hjemme lykkes på udebanerne, men også at ud og snakke med alle heste-vennerne, vi hygger os altid, arbejder sammen og hjælper hinanden. Det at komme ind på springbanen, at give den gas, og at lukke alt andet ude - er fantastisk. Og selvfølgelig er det sjovt at vinde, men det bedste er fællesskabet og samarbejdet med hesten og vennerne. Jeg rider også min gamle stævne-pony Figo, han er kun hygge-pony nu, da han har haft problemer med hovene. Men han siger ikke nej til en skovtur.

Største resultater 2010 klik her

 

Læs også om Asger Amor

Læs mere om Shanon her

Se billeder af Shanon under: fotoalbum