Forsiden   Nyheder  Teamet    Fotoalbums    Video   Støtte   Kalender   Målet   Presse  Sponsorer   Kontakt

Asger Amor:

 

 

         Hej.

Jeg hedder Asger, og jeg er 12 år gammel.

Jeg går på Løgstrup skole i 5. klasse, og det er jeg rigtig glad for.

I fritiden hygger jeg med mine venner, vi har det altid sjovt når vi er sammen. I min fritid skruer jeg på maskinerne der hjemme. Det er kan nemt gå mange timer i værkstedet med far. Gokart betyder meget for mig. Om onsdagen og lørdagen kører jeg gokart på Løvelbanen for at træne til løb, og til løbene er min far altid med for at hjælpe til. Jeg startede med at kører gokart i 2009. Jeg kører Formel junior og Cadet junior.

Fremtiden (2011)

Efter Asgers debut sæson i 2010, hvor han opnåede gode resultater, har Asger i samarbejde med sin hovedsponsor Viggo Hansen, Danglas besluttet, at Asger dette år deltager i Dansk Automobil Sports Union og DINO Talent Cup 2011. I denne klasse skal Asger køre i voksen kart, med minimum vægt på 152 kg og hvor motoren har en ydelse på 26 hk. I talentklassen er kørerne i alderen 12-17 år. Inden hvert løb trækkes der lod om motorerne og ligeledes skal alle kørere køre på DASU udleverede dæk og benzin. Dette skulle gerne holde udgifterne mere rimelige og samtidigt minimere snyd med materiellet.

Alle disse DASU og DINO Talent Cups afvikles sammen med Dansk Super Kart løb. Asgers deltagelse skal betragtes som et lærings år i 2011, da han nok bliver en af de yngste kørere i klassen.

Ud over ovennævnte løb skal Asger deltage i DASU trænings/test dage og yderligere skal han deltage i udvalgte Rotax junior løb og klubløb.

Største resulter 2010 klik her

 

Læs også om Anne Amor