Forsiden     Nyheder     Teamet      Fotoalbums      Video      Støtte      Kalender     Målet      Presse     Sponsorer       Kontakt

                   

                      Anne Amor:

 

D. 21. januar 2013:
Anne er nu blevet 17 år, og det betyder at hun er faldet for aldersgrænsen. Hun må derfor  desværre ikke længere deltage i ponyridestævner. . Hun sluttede af på toppen, da hende og Shanon sluttede deres sidste store ridestævne af med at vinde middelsvær b-klasse og Anne bliv   b-rytter og Shanon b-pony. Det betyder, at de begge  er kvalificerede til at kunne starte landsstævner og middelsvære A-klasser (110 cm for kat. 2 pony, som er klassen der rides i til DM). Anne har haft et lærerigt sidste ponyår, men har nu også valgt at sætte Shanon til salg, så den kan komme ud og starte nogle flere stævner med en ny rytter. 

Anne er startet på Handelsskolen, og ved endnu ikke om hun skal have en springhest. Hun  er desværre bange for tiden bliver knap, når hun skal starte på Viborg Katedralskole efter sommerferien 2013. 

D. 30. oktober 2011:  Efter et par opvarmningsrunder på lørdagen red Anne og Shanon en nul runde i LA** AL bank cup (90 cm) til distrikts stævnet, og de blev placeret med en 5.plads med en bum i omspringning. Klassen efter red hun en nulrunde i MB (100 cm) og opnåede en 4. plads kun omkring et sekund efter 1. pladsen. Anne er ganske tilfreds med Shanons runder søndag, og ser frem til at starte i Hinnitus d. 12-13 november.

D. 11 september: En lille opdateringen. Shanon er rigtig dygtig under træning i tiden. Anne og Shanon har leget lidt med nogle få gymnastik spring, og har brugt lang tid på at gøre Shanon lidt smidigere. Anne glæder sig meget til at komme lidt i gang med stævnerne igen, men det er desværre meget begrænset hvor mange distriktstævner der er her i efteråret og vinteren. Dvs. at der først igen er stævner i Viborg/midtjylland d. 1-2 oktober i Birgittelyst. Der skal Anne og Shanon både starte LA2** (90 cm), MB1*(95 cm) og MB2**. Derefter er der godt en lille måned til næste stævne som er d. 28-30 OKT i Skive, hvor Anne skal starte på hjemmebane.
 

D. 28 August: Shanon og Anne red deres første nulrunde i MB2** i Kjellerup (100 cm), og nu skrider træningen igen fremad efter sommerferien. Anne er selvfølgelig enormt stolt af Shanon er rykket op til at springe Middel klasser. Videoen fra MB2** kommer snarest muligt. Shanon og Anne træner oppe på den lokale bane, og kører forsat til Skive hver onsdag for at modtage springundervisning. Desværre er Annes gamle træner Jacob Lillelund stoppet der, så nu modtager Anne undervisning hos den ny uddannede berider Louise Christensen.

D. 22 april: Det går fremad i springning efter Shanons lange pause, til træning har de allerede sprunget LA-MA baner (90 - 110 cm) Anne nyder at få lov til at springe igen, og glæder sig til at ponyen bliver målt igen, så de kan komme ud og starte nogle C-stævner igen her til sommer.


Det går også fremad med Annes hest My. Den er kommet hjem til Anne og stå igen, hvilket er en succes. My kommer til at stå lidt i anden række i år, da Anne vil koncentrere sig mest om Shanon og om at få lov til at udviklede hende endnu mere i de lidt højere klasser.
 

Projekter er der nok af da Cosmia, Annes 3-årig dansk sports pony, også skal rides til. Pony hoppen har haft både sadel og hovedtøj på, men tilridningen vil først påbegyndes engang sidst i sommeren.

D. 17 december red Anne en lille forsigtig tur på My. Der er naturligvis lang vej endnu, da Tanja kun har arbejdet med hende i en måneds tid.

D. 8 november startede Tanja Rusovic tilridningen af My, som har gået ved Tanja en lille måned som selskabshest til en ung vallak. Et rigtig godt job til tanten My, som jo er en bestemt dame.

D.5-6 november red Anne på "hjemmebane" i Skive, der da blev afholdt spring distriktsstævne. Hun vandt sin klasse på Shanon om fredagen en LA (90 cm) og fik i alt to dobbelt nulrunder i LA' klasserne. Anne er meget positiv over Shanons fremgang.

D. 18 oktober indgik Anne en sponsor aftale med Special-butikken, hvor teamet ser frem til nyt samarbejde i 2011.

D. 17 oktober blev Aki-mykéne Amor opstaldet på stald Tougaard ved Rusovic-dressur hos Annes træner Tanja Rusovic. Team-Amor glæder sig til at se fremskridt i tilridningen med Annes nye dressur hest.

D.9 oktober sprang Shanon to nulrunder i LA (90 cm) i Boller ved Horsens! Anne håber de kan tage et par nul runder mere i Skive først i november.

D. 2 oktober 62,9 lå procenten på i Anne og Shanons tredje LB1 i dressur, hvor de red et jævnt og flot program i Skive. 

D. 28.-29. august red Anne og Shanon 3 LB'er (80 cm) i Silkeborg. De red med nul fejl i to af klasserne og vandt en 4. plads. Anne har nu 6 nulrunder og må starte LA (90 cm) til distrikts stævner. De startede deres første LA i Silkeborg og fik en ærgerlig bum.

D. 15. august vandt Anne og Shanon LB** spring i Kjellerup og omegns rideklub. De red nul fejl, og red deres hidtil pæneste runde.

D. 6.-8. august deltog Anne og Shanon i Regions ridelejren på Nordthy. De red til en 2. plads i LB1 dressur. Det er er et år siden Shanon sidst har startet dressur, så det kom som en positiv overraskelse, de blev placeret.

D. 4. august gik turen til Birgittelyst til Ring og Spring. Anne og Shanon red 70 cm. og 80 cm. og red uden fejl i begge klasser.

D. 17.-23. juni var Anne & Shanon i Vallensbæk for at starte og hjælpe til Danmarks største sommerstævne (Copenhagen Horseshow). De red i alt 5 klasse, og fik placering i 3 af dem. En 7. plads og en 2. plads i de indledende klasser til finalen, og i finalen opnåede de en 3. plads med den hurtigste tid på 24 sek. men de fik desværre en bum i omspringningen. Vinderen vandt i tiden 36 sek. og med nul fejl. Shanon var sød at have med derovre, og Anne er positiv overrasket over at Shanon klarede sig så godt. I hjælpercampen til stævnet mødte Anne en masse nye kammerater, og hun fik snakket med Tina Lund, så det har været en stor oplevelse for både Anne og Shanon.

Anne glæder sig nu til at have Shanon med til et lille 3 dags stævnet i Nordthy først i August, hvor de bl.a. skal starte LA spring og LB1 dressur.

D. 19-20 juni red Anne og Shanon distriktstævne i Bording. Her fik de to nulrunder i LB, og vandt en 3. plads om lørdagen. Anne er meget tilfreds med Shanon, som i tiden udvikler sig meget, både indenfor spring men særdeles også i dressur. De er kommet meget længere med deres dressurtræning efter de begyndte med at få undervisning i dressur i Vasehus hos Tanja Rusovic.

D. 16 juni kørte Anne og Shanon til Skive Rideklub for at prøve en springtime hos Jacob Lillelund. Det gik rigtig godt, så Anne besluttede sig til at begynde til springtræning i Skive.

D.13-14 maj var Anne og Shanon til Danmarks største C-stævne i Morsø Rideklub. De red 3 LBer/80 cm, og fik en bum i hver. Shanon fik set en masse og det giver rutine og erfaring til både hest og rytter. Det var spændende at prøve at være til sådan et stort stævne.

Onsdag d. 5 maj gik turen til Elmelunds Rideklub ved Karup. Shanon var klar til at springe, så de tog en klasse på 80 cm og en klasse 90 cm. De kom flyvende over, og de fik nul fejl i begge klasse. De kom hjem med 2 rosetter. Det var en dejlig dag med søde folk og hjælpsomme mennesker.

D. 30 april og 1 maj gik turen til den lokale Rideklub i Løgstrup. De fik en tredje plads med hjem. De red tre LB'er/80cm og en LC/70cm.

D. 27 april var Anne og Shanon til Ring og Rid i Thorsø. De red 70 og 80 cm og fik to nulrunder, og to rosetter. Anne er igen stolt af Shanon da hun kom flot over vandgraven på banen.

D. 11. april var Anne og Shanon til D-stævne i Løgstrup, i LB/80 cm fik de en ærgerlig bum i omspringning, men de fik en flot nulrunde i LC/70 cm.

D. 10. april tog Anne Shanon med til Holstebro, hvor de der startede deres første C-stævne sammen. De startede to LB'er/80 cm. de fik en bum i hver klasse. Men Anne er meget tilfreds og stolt over at Shanon er kommet så langt!

 

 Kig i Arkiv for at se gamle nyheder...

  NYHEDER
Sponsornyt


Asger Amor:  Koncentration inden dagens finale i DANSK SUPER KART

D. 13. september: Asger Amor tilbage i Dansk Super Kart 

Efter en ufrivillig 10 ugers pause er racekøreren Asger Amor, Løgstrup tilbage i Dansk Super Kart. Asger Amor fik i 2 afd. af DASU Talent Cuppen, trykket nogle ribben efter at være blevet ramt af en flyvende gokart.

Asger var i den forgangne weekends tidtagning flyvende og var hurtigst indtil sidste omgang, hvor han måtte overlade føringen til de 2 udenlands kørere Lundgaard og Kjærgaard. 

Asger Amor var i finalen med i hovedfeltet langt op igennem løbet indtil 4 sidste omgang, hvor der lige pludselig var en forankørende, som mistede vejgreb og gled på tværs af banen, medens Asger Amor var ved at overhale ham. Et sammenstød var uundgåelig og Asger Amor måtte udgår med en totalt smadret kart. Heldigvis har Asger Amor sin reserve kart, som han må træne med indtil en nyopbygget kart er klar til DM- finalen i slutningen af September. 

MVH
www.team-amor.dk
30997963

D. 9. juni: Til Sponsorer

Asger Amor fik bøjede ribben ved Gokart DM afd. i Roskilde.


Asger Amor må holde en kort pause i sin hektiske sommer, hvor så godt som alle weekender er besat med gokart løb eller træning.


Asger Amor drøfter taktik med sin vejleder og mekaniker Martin Andersen inden start.

Asger Amor var uheldig under en overhaling af 2 andre gokarts, som kørte sammen, hvorved den ene lettede fra asfalten og fly over Asger og landede ned over ham. Asger måtte udgå af heatet. Asger ville dog trods kraftige smerter, efter reparation af gokart deltage i finalen, hvor han måtte starte som nr. 22, men kørte sig over 4 omgange op på en 8. plads. Asger sluttede finalen på en samlet 12 plads.

Asger blev efterfølgende undersøgt af stævnelægen, som kunne konstatere bøjede ribben. Asger som i foråret blev optaget på DASU Race Academy , som støttes af FIA og Team Danmark , fortsætter dog stadig sin undervisning og træning her, og håber snart igen at være køreklar.


MVH
Team-amor
30997963
 

D. 28. januar: Til vore sponsorer!

                          28. januar 2013

Lige en lige vinterhilsen til Jer, medens sne og is forhindrer os i at træne på asfalten.  

Vi har sendt et avisindlæg fra det midtjyske til Jer på mail. 

Vores løbs kalender for 2013 ligger endnu ikke hel færdig, vi venter på de  sidste info fra DASU vedr. 2013 reglementer. 

Vi håber at kunne holde bededags weekenden delvis løbs fri, da Asger skal konfirmeres denne weekend. Asger påstår ellers hårdnakket, at er der gokartløb må konfirmationen flyttes, (men skal han da heldigvis ikke bestemme selv). 

Ellers går Asgers  vinter meget med konditræning, samt løb og cykling (min. 15 km hverdag). 

MVH
Gerner/team-amor

D. 20. august: Til vore Sponsorer !

Sommeren er vel overstået og vi er alle i fuld gang igen.
 

Anne har holdt hestene varme sommeren igennem, sideløbende med hendes ferie vikar job hos Ønskebørn.  

Anne starter igen ved springstævne den 20-21. august. 

Ligeledes har Asger sommeren igennem trænet på Grindsted gokart bane, hvor han den kommende weekend 18. - 21. august skal træne - køre indledende tidtagning og heat og slutter af søndag med DM-finalen. 

Herefter mangler han kun det Nordjyske mesterskab ( her er han stadig førende pt.). Finalen afvikles på Thy gokart center 24. september som et dagsløb. 

Asger var uheldig for 14 dage under træningen i Grindsted. Her kørte han med 113,1 km/t ( iflg. gokarten GPS udlæsning) ind i barrieren og næsten alt på karten blev ødelagt eller skæv. Samt Asger var meget øm i kroppen. 

Der er gået mange aftener og reservedele i karten siden, men nu er den laserudmålt og test kørt i flere timer og Asger fortæller, at den kører ligeså godt igen som før. 

Asger og Anne har deltaget i et velbesøgt 30 års jubilæum hos SB butikken v/ Hans Nissen i Viborg.

Her kom de i kontakt med rigtig mange gæster som så deres udstilling med heste og gokart grej. Ligeledes ville mange af gæsterne gerne stille spørgsmål til deres sport........Rigtig godt....., da det jo også giver markedsføring af vore andre sponsorer. 

Vi vel også lige benytte lejligheden til at ønske : "KJ en gros - salg af varebiler" tillykke med deres nye lokaler.  Her afholdes reception lørdag den 20 AUG. 

I er jo alle velkomne til, at komme til Grindsted i weekenden (der er gratis entre).

MVH

Gerner

 D. 24. juni: Til vore Sponsorer !

Vi har her i foråret haft mange problemer med vores hjemmeside, som ofte enten brød ned eller nyheder og billeder forsvandt under oploading. Disse problemer skulle gerne være løst nu.

I vil kunne se under fotoalbum, at vi har fået 2 stk. skilte opsat på motorbanen i Løvel ved Viborg. På banen har bl.a. lige været afholdt 24 timers Le-Mans sideløbende med det store løb i Frankrig. Ligeledes afholdes der flere bil og gokart løb på banen. Samt der køres ca. 40 gange FunRace heldags event (zulu race) om året med deltagelse af firmaer fra hele landet. Hvilket betyder at Jeres støtte til Team-amor.dk bliver set af rigtig mange mennesker, samt vi har været i avisen flere gange i år med billeder.

Asger fik meget ros fra DASU dommere ved ved 3 og 4. DM afd. i Roskilde, fordi hans køredragt og gokart, samt vores værkstedsbus fremhævede hans sponsorer rigtig godt.

Anne har fået ny trailer til sin hest. Anne mangler nu kun ganske nul runder (fejlfri spring) hvorefter hun må stille op til start ved landsstævner.

Asger har haft et antal tilfredstillende løb. (se mere under "nyheder") Han ligger pt. på en førsteplads i det Nordjyske mesterskab og ligger midt i DM feltet ( der er 38 deltagere) i DASU- Talent holdet. Men dette år i Talent- klassen skal stadig betragtes som et lærrigsår, da Asger er den 2. mindste i klassen og kører med ca. 40 kg ekstra ballast bly, da han jo skal veje det samme som de store drenge i klassen, nemlig 152 kg når han forlader banen efter et heat.

Vi har haft nogle sponsor udstillinger, - det syntes vi er rigtig godt, da det jo giver en større berøringsflade, samt det jo også indirekte er med til at arbejdsføre de øvrige sponsorer. Den kommende uge er der den 28 JUN udstilling hos Special-Butikken kl.13-1600 i forbindelse med Hans Nissen´ 30 års jubilæum.

Sommerferien i team-amor.dk vil dels gå med rideøvelser og stævner, samt Asger vil deltage i enkelte ikke tællende løb, samt han har købt trænnings tids på Grindsted gokart bane resten af året, således skulle han gerne være godt rustet til Dansk Super Kart (DSK) DM- finalen som skal køres på Grindsted gokart bane i slutningen af august.


Rigtig God Sommer til Jer Alle


Med Venlig Hilsen

www.team-amor.dk

 

D. 13 november:

Både Anne og Asger var til konference i Viborg ved deres hovedsponsor Dan-glas, hvilket var et super arrangement.

Se fotoalbum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                        Asger Amor:

  

D. 27 januar: Se Youtube videoer fra løb:
Klip 1:

Klip 2:

D. 24. oktober:  Asger Amor håbede på gode resultater ved DM finalen i DASU talent cuppen. Efter mange ikke selvforskyldte uheld i 2013 sæsonen, samt manglende løb, hvor Asger Amor har været skadet, lykkedes det alligevel at slutte i Top-10. 

DM-finalen som blev afholdt i Grindsted, bød på både godt vejr  og deltagelse af langt over hundrede gokartkørere. Asger Amor oplevede både succes og uheld. I varm up eksploderede hans ellers velkørende motor. Heldigvis var der tid nok til at montere ny motor inden tidtagning. Det at køre tidtagning med en ikke kendt motor er ikke lige så nemt, da der både skal køres motor til, samt Asger Amor selv løbende skal justere motoren ind via sin computer på rattet, her kan han styre diverse indstillinger bl.a. udstødnings-og vandtemperatur og blandingsforhold på en speciel højoktan benzin. 

Asger Amor  har endnu ikke endelig besluttet, hvad der skal køres i 2015, da han står på venteliste til optagelse på efterskole, men mon ikke der findes en mulighed for delvis deltagelse i motorsporten. 


Asger  Amor smiler,  trods en sæson med mange ikke selvforskyldte uheld.

MVH
Team-amor.dk

D. 21. maj: ”Motorsport For LIFE” gæstede 16 Maj Børneafd. på Viborg Sygehus. Der var der fremvisning og opvisning af næsten alle former og  gener indenfor motorsport, såvel med motorcykler, drifter biler, crossere Samt Gokarts , her var det den lokale kører Asger Amor der fortalte børnene om gokartsporten, samt fremviste sine 2 stk. konkurrence karts, hvormed han deltager i DM Cuppen for DASU talenter. En lille opvisning blev det også til på P-pladsen bag sygehuset.  

Den kommende weekend deltager Asger i 1. og 2. afd. af DASU talent cuppen på Roskilde Gokartcenter.

 
Asger Amor udstillede og gav opvisning med sine 2 konkurrence gokarts.

Gerner Amor
30997963

D. 12. maj: Lige lidt nyt fra Team.amor.dk

Asger skal den kommende weekend køre 2. afd. i det Nordjyske mesterskab, hvor han pt. ligger på en samlet 3. plads. 

Martin Andersen, www.andersenmotorsport.dk  Viborg er blevet tilknyttet team-amor.dk som vejleder/mekaniker for Asger. Martin er et kendt ansigt i gokart-og bil motorsport, for hans mange gode placeringer ved gokart løb rundt i EU. Martin vandt sidste weekend Yokohama  supercuppen  på Padborg park.  Asger er rigtig glad for at have Martin med, og håber det kan hjælpe ham videre med endnu bedre placeringer. 

Asger blev den 16 april hyldet på Viborg Teater af Viborg kommune som ”årets ung sportsmester 2012”.

Asger er i år blevet optaget på DASU RACE ACADEMY, som bl.a. støttes økonomisk af TEAM DANMARK og FIA… læs mere på http://www.dasu.dk/web/karting/race_academy.  Dette tiltag indebærer flere deltagelse i RACE CAMPS, på forskellige motorbane, hvor der vel blive undervist af kendte DK racekørere som bliver hentet hjem fra udlandet, samt Asger bliver tilknyttet sports idrætsskolen i Ålborg, hvor der bl.a. skal trænes muskler. 

Ny Sponsor: TMP har indgået sponsoraftale med Asger. TMP er importør af flere store italienske motorcykel mærker bl.a. Moto Guzzi og Aprilia samt flere andre mærker og tilbehør. Vi byder TMP velkommen og gælder os til samarbejdet. Stifteren af TMP;  Thomas Møller Pedersen er ligeledes kendt indenfor MC sporten, hvor han for år tilbage kørte både EM og VM løb. Sønnen Michael fra TMP har nu overtaget rollen på motorbanerne, hvor han er ligger højt placeret i  superbike klassen. Læs mere om TMP på www.tmp.dk. 

Sponsor ophør:  Bikeshoppen, Viborg har valgt naturligt nok, at støtte MC-sporten mere, og er derfor  ikke mere på team-amor.dk sponsorliste. Vi siger tak for godt samarbejde til Lars fra Bikeshoppen, og håber de er med os igen i 2014. 

Sygehuset Viborg: 14. april …..Asger deltager i event på børneafd. Viborg sygehus i samarbejde med ”Motorsport for LIFE”  www.motorsportforlife.dk   Dette er en dag, hvor mange motorsportsudøvere har valgt at give børnene og deres familier en god oplevelse. 

23. – 26. maj deltager Asger i DANSK SUPER KART på Roskilde banen. Her er det DM i talent klassen det gælder.  Weekenden efter køres der på Thy gokart center og ugen efter på Skærbæk gokart bane. 

MVH
Gerner
30997963
 

D. 20. februar: Hermed lige en kort status fra os.


Asger med årets "sportspokal.

Efter at Asger fik årets ”Sportspokal” i Viborg Motor Klub, er han blevet inviteret i Viborg Teater 16 April, hvor der kåres en ”Årets ung sportsmester” i Viborg kommune. Asger har fået at vide, at han vel blive kaldt op scenen, sammen med andre 2012 mestre i DIF regi. Som indstillet/nomineret titlen som sportsmester.

Claus fra ”Jet Sport” er i færd med at finde nye dragter/jakker med påsyet sponsornavne til Asger m.fl. således de kan fremstå som pæne repræsentanter for Asgers sponsorer på bl.a. Viborg Teater (pressedækning) men også rundt på motorbanerne i Danmark.

Årets første rigtige mesterskabs løb starter 23 Mars, hvor 1. afd. i den Nordjyske Cup afvikles på Midtjysk gokartcenter. Derefter kommer det til at gå slag i slag med delvis træning og løb de næste mange sommerens weekender.

Flere af vores sponsorer har allerede tilkendegivet, at de gerne vil støtte Asger i 2013, dog har vi ikke været i kontakt med alle endnu, men de vel blive kontaktet i nærmest fremtid. En sponsor ”Andelskassen” har efter udløbet af 3 års aftale, valgt at støtte en holdsport i stedet. Vi vel gerne her sige tak til Andelskassen for et godt samarbejde, og håber selvfølgelig, at Andelskassen senere igen ønsker at støtte en enkelmandssport igen. Det er desværre ikke muligt, at dyrke motorsport på Asgers plan uden sponsorer, men vi har heldigvis haft gode sponsorer, som har kunnet se mulighederne i Asgers sport. Asgers budget er begrænset sammenlignet med flere af de kørere som Asger gav ”baghjul”. Asgers evner som ordblind, hvor han billedlæser banen og de andre kørere, har så vist at være hans store fordel. Ikke alle løb kan vindes med mange penge i ryggen, men det er god hjælp.

Vi håber på mange gode løb i år.

Med venlig hilsen

Gerner/ team-amor.dk

 

D. 28. januar:  Sportspokal 2012 til Asger Amor

 
Asger Amor sammen med VMK formand Viggo Hansen/Dan-Glas.
 

Gokartkøreren  Asger Amor modtog forleden Viborg Motor Klub`s  ”Sportspokal 2012” . Asger Amor sled sine første dæk op  på Løvelbanens asfalt som 10 årig. Nu 3 år efter kunne han modtage Sportspokalen, som den mest vindende gokartkører i 2012 med flere mesterskabssejre  i såvel jyske, som DM sammenhænge. Asger Amor er primær støttet af det lokale erhvervsliv i Viborg, som ser en mulighed i, at støtte og markedsføre sig i den individuelle motorsportsgren.

Viborg Motor Klub har haft landets største tilgang af nye børne- og voksne gokartkørere i 2012. Klubben har således pt. godt 60 gokartkørere. Den store tilgang skyldes ifølge udsagn fra nye medlemmer, at klubben er kendt for sit gode kammeratskab og hjælpsomhed, når man står som ny medlem i klubben. Denne hjælpsomhed har Asger Amor høstet megen glæde af de første år i gokartsporten. 

D. 29. oktober: Asger Amor 2012 Nordjysk Mester, samt dobbelt Klubmester.

 

Asger Amor blev vinder af den Nordjyske Cup for Rotax gokart kørere. Cuppen som dækker  Region Nord og Region Midt, blev afviklet over 6 weekender og havde i 2012 i alt 21 kørere i klassen.

Finalen blev afviklet på Thy gokart Center i silende regn. Asger Amor kørte en dårlig tidtagning og måtte dermed starte et stykke nede i feltet.

Asger Amor og 3 andre kørere, havde på forhånd så mange opsparrede point, at de stod til at kunne vinde Cuppen. I 1. heat var der hård kamp om placeringerne og nogle kørte af den regnvåde bane. Asger måtte også på en snurre tur, men fik gokarten på banen igen, og startede fra sidste pladsen en indædt kamp op til feltet igen.

Asger Amor havde inden starten fået hjælp fra Star Racing (Kosmic importør) til regnvejrs opsætning af kart, det viste sig at give pote. Asger Amor nåede i løbet af 8 min. at indhente og overhale hele feltet, hvorefter han kørte først over målstregen.

I de 2 efterfølgende heat startede Asger Amor fra Pole position , og var i begge heat næsten en bane langside foran feltet, da han fik det ternede flag.

Asger Amor har udover dette mesterskab vundet både klubmesterskabet i Thy motor klub og Viborg Motorklub, samt samlet 5er i  DM for DASU Talent Cuppen. 

Venlig Hilsen
Team-amor.dk

D. 1. oktober 2012: Asger Amor i Top 5 ved DM finale løb i RoskildeAsger Amor, havde en flyvende weekend ved DM finalen for DASU talentklasse på Roskilde gokart center.
Der var 25 deltagere i klassen, både i Tidtagninger og de efterfølgende heat, var Asger helt med fremme og lå på et tidspunkt helt i front. Dog fik han blå flag og måtte forlade banen, pga. at han var blevet ramt af en anden kart, hvorved Asger tabte sin kofanger.
Sammenlagt sluttede Asger Amor 13 år, DM 2012 året med at bliver placeret på en samlet 5. plads. I Talentklassen for 13 – 18 år.Asger Amors næste udfordring bliver det Nordjyske finale i oktober.

D. 9. september 2012: Asger satte ny banerekord på Tom Kristensens gamle bane i Mou.


Asger Amor (i midten) øverst på sejrsskamlen efter 5. afd. i Nordjysk Cup, flankeret af Jonas Nielsen (TV) og Mathias Jensen (TH)

Asger Amor, Løgstrup kørte i den forgangne weekend 5. afd. i den Nordjyske Cup, som bliv afviklet på TOM KRISTENSEN gl. bane MOU gokartcenter..  
Asger Amor var næsten flyvende i dagens løb, i hans nye blå  Kosmic kart , som han havde fået indstillet helt perfekt. Motoren fik kan også til at trække over hele banen. Asger Amor satte hurtigste tid og startede på Pole . Samtlige tre heat vandt Asger Amor og i Finaleheatet  kørte han så hurtig, at han satte ny banerekord på banen i MOU.

MVH.
Gerner
30997963

D. 21. august 2012: Lokal gokartkører med helt i front i DM for DASU Talent CUP. 


Asger Amor nr. 57 har lagt sig komfortabel i front. Efterfulgt af Bjørn Danielsen.
Foto: Lotte Lundgaard

Asger Amor 13 år og fra Løgstrup lå efter de første afd. i DASU Talent Cup på en samlet 3. plads ud af de 25 kørere i klassen inden han i den forgangne weekend kørte endnu 2 DM afd.

Asger har netop udskiftet sine 2 grønne Tony Karter til 2 nye blå italiske Kosmic Kart, lev. af STAR Kartracing. Kosmic Kart er pt. blandt det mest vindende 2012 Kart mærke i verdenen.

Asger Amor har brugt det meste af sin sommerferie på indkøring og træning i de nye karter, bl.a. en 9 dages lang træningstur på de Sjællandske baner, som forberedelse til DM finalen i september på Roskilde Racing Ring.

Efter weekendens afd. ligger Asger Amor stadig i Top 5. Ud af de 25 deltage var der kun 17 som deltog i den endelige finale søndag eftermiddag. Heatene var præget af meget voldsom og aggressiv kørsel fra mange af kørere. Ikke mindre end 4 kørere måtte til behandling på Esbjerg Sygehus og andre måtte udgå med smadrede karter, som ikke kunne genopbygges. Flere heat blev stoppet af rødt flag og senere genstartet, et heat blev afviklet under gult flag, medens der blev ryddet op på banen. Asger Amor kunne holde sig fri af ulykkerne, fordi han kørte blandt de forreste i feltet, og var heldig, at komme godt fra start i næsten samtlige heat. Dog var det et finaleheat, hvor han måtte udgå af pga. et mekanisk defekt.

Asger Amor fortæller: "Jeg burde kunne have leveret et bedre resultat, nu hvor mit materiel er nyt, men det er vanskeligt at holde fokus og gode kørerytmer, når der ikke er et fornuftig flow i heatene, som ofte blev afbrudt af de mange ulykker,  tophastighederne var ca. 120 km/t."

MVH.
Gerner
tlf.: 30997963

D. 11. august 2012: Til vore sponsorer ! 

Først lige en lille rettelse. .......
Vi har erfaret, at alle ikke modtog vores sommerhilsen før sommerferien, derfor kan den læses i bunden af denne meddelelse. 

Lige en hilsen fra Grinsted Gokart Center, (vi er lige ved at gå til ro i vores campingvogn). hvor Asger Amor har trænet i dag torsdag, i morgen står den på test tilkørsel af DINO motor, som skal anvendes i den kommende weekends 3.& 4. DM afd. for 13-17 årige gokart talenter. Trods Asger er den yngste og mindste kører iblandt de ca. 30 deltagere i klassen, ligger han efter de første afdelinger på en samlet 3. plads i mesterskabet. 

Vi kan også i dette brev byde velkommen til en ny sponsor nemlig: BACH GRUPPEN A/S v/ Finn Bach; Viborg. Mange vel kunne huske Finn Bach som en meget dygtig og aktiv motorsport udøver for år tilbage. Bach Gruppen støtter også andre unge motorsports talenter bl.a. Speedway U 21. 

Asgers sommerferie er gået med en uges cykelferie sammen med hans mor. Samt han har trænet rigtig meget på Grindsted gokart bane. Ligeledes har Asger sammen med hans far, været 9 dage på Sjælland (Roskilde gokartbane og Barmosen) og trænet til den kommende DM finale i september.  

Det vækker opsigt, når vi kommer med vores knap 16 meter lange vogntog med alle Jeres sponsornavne på. Vi søger selvfølgelig for markedsføring af sponsorer, hvor det er muligt. Under sommertræningen er vogntoget bl.a. blevet set ved: Fyn rundt for store træskibe, Egeskov slot, Kerteminde havn, Tekniks museum Helsingør, Kronborg slot, Strandvejen Hellerup, Vikinge museet Roskilde, Stevns Fortet, Vordingborg. Særlig meget opmærksomhed fik vogntoget ved Experimentariet . Vi havde ringet i forvejen og spurgt om det var muligt at parkerer der med vores længde. Den venlige dame fortalte, at det da ikke var noget problem......Men da vi ankom, fyldte vi jo mere en den rare havde forventet. Men en snarrådig vicevært ved Experimentariet løste problemet. Han fandt en nogle orange kegler i kælderen, og så bliv vi parkeret foran hovedindgangen, hvorefter han placerede keglerne omkring vogntoget, samt sørgede for fri parkerings skilte, ...vi undgik således parkerings afgiften.  

Vejrudsigten tegner godt for weekenden og vi håber på nogle gode heats. Vi vel også ønske Jer en solbeskinnet weekend , samt sige, at I selvfølgelige er  velkomne til at komme og se os i Grindsted, (der er gratis entre) vi holder opstillet lige hovedindgangen. Heatene starter begge dage ca. kl. 1300. 

Men venlig Hilsen
Gerner
30997963 

D. 16. juli 2012: Til sponsorer juli 2012

Lige en lille sommerhilsen til Jer alle.

Først vil vi byde vores nye sponsor velkommen Mekonomen Viborg v/Kim Flarup har indgået sponsoraftale med Asger. Vi er rigtig glade, når det kommer nye medlemmer i sponsorgruppen. Uden sponsorhjælp, ville det ikke være mulig for Asger, at ligge på de placeringer som han gør nu.

Asger har et komfortabel føring i det Nordjyske Mesterskab og ligger stadig på en samlet 5.plads i Danmarks mesterskabet for DASU`s talentklasse for 13-18 årige.  Men intet er afgjort endnu. 

Asger træner primær på Grindsted Gokart bane pt. Med henblik på, at få banen godt ind på ryg graden inden Dansk Super Kart på denne bane i uge 32. 

Asgers sommerferie vel bl.a. også komme til at bestå af træning på Roskilde Gokart Ring , Hvor DM finalen køres i SEP. 

På vedhæftede filer vil I kunne se, at Asger efter hans gode indsats under 24 timers løbet i Pinsen på Løvelbanen, hvor han bl.a. fik pokal for hurtigste omgang, har haft besøg af Viborg Stifts Folkeblad. Hele 2 sider under sporten i lørdagsudgaven.

I avisen fortæller Asger bl.a. hvorledes han under sine løb, kan drage fordel af, at han er ordblind, da han billedlæser sine omgivelser mere  end alm. Læsende. 

Det var også i Pinsen, TV2 fulgte Asger nogle timer, hvilket gav nogle TV minutter i primetime.  

Sluttelig vel vi gerne ønske Jer alle en dejlig solbeskinnet ferie.

Læs:
Artikel fra Viborg Motor Klubs blad
Artikel fra Viborg Stifts Folkeblad - side 1
Artikel fra Viborg Stifts Folkeblad - side 2


MVH
Gerner
30997963

Rent bord på Løvelbanen

Asger Amor (i midten) kørte hurtigste tidtagning, samt vandt samtlige heat i sin klasse.

Asger Amor, Gokartkører fra Løgstrup gjorde rent bord under 3 afd. af det ”Nordjyske mesterskab” på Løvel motorbane. Trods vanskelige skiftende vejrforhold for de ca. 50 fremmødte gokart kørere fra midt og Nordjylland, lykkedes det bl.a. Asger Amor at køre hurtigste tid  under tidtagningen i hans klasse.  Asger Amor havde glæde af sin erfaring fra 24 timers løbet i Pinsen på Løvelbanen, hvor han også satte hurtigst tid af alle.

Asger Amor kunne efter dagens finale bestige øverste plads på podiet. Asger Amor vandt alle dagens 3 heat, hvilket forøgede hans føring markant i mesterskabet.

4. afd. i Mesterskabet køres allerede næste weekend i Ikast.

Nordjysk Mesterskab har Viborg kører på 1. pladsen.Ca. 70 gokartkørere deltog 19 Maj i 2. afd. af det Nordjyske Gokart Mesterskab på Ikast gokartbane. Vejret var meget svingende, delvis let skydække til regn, hvor der blev erklæret ”Wet Race” fra løbsledelsen. Mange kørere måtte en tur ud i ”sandkassen” da banen var meget glat. Den lokale Løgstrup Kører Asger Amor, måtte 2 gange ud i sandet.

Asger Amor sluttede på en samlet 2 plads, hvilket bringer ham i front i det Nordjyske mesterskab. Der restere endnu 4 afd. i serien.

Den kommende Weekend (Pinsen) er Asger Amor hyret af LAKeksperten, hvor han skal deltage 24 timers Gokart Le Mans løbet på Løvelbanen.

MVH

Team-amor.dk
Gerner Amor
30997963

Topplacering til lokal gokart kører


Asger Amor var flyvende på Løvelbanen

Viborg Motor Klubs gokart afd. har netop afholdt et flot 1 afd. af sit klubmesterskab. Løbet var et åben løb, således at mange andre Jyske gokart kørere også kunne deltage, rigtig mange udenbys kørere tog imod tilbuddet….. i alt ca. 50 kørere deltog. Alle havde efter dagens afvikling, mange roser til den arrangerende klub for et velafviklet løb med megen hjælpsomhed og hygge kørerne imellem, som er meget kendetegnende for Viborg klubben.

Asger Amor, Løgstrup, kunne efter 2 års fravær på banen (pga. at de DM klasser han kører har været sammenfaldende med løb på hans hjemmebane) igen køre på Løvelbanen, hvilket han nød meget.
Asger fortæller : ” Det er rart, at komme på ens hjemmebane og kunne vise ”de gamle i klubben”, at det, de har lært ham har båret frugt, og givet ham en god ballast i motorsporten, bl.a. det at man skal være hjælpsom og kunne hygge sig med alle”.

Asger gjorde rent bord på Løvelbanen. Han kørte hurtigste tidtagning og vandt samtlige efterfølgende heat. I alt én samlet første plads til Asger.
På 3. pladsen kom Asgers gode ven og klubkammerat Nico Sørensen, Engensvang.

Asger Amor nu i TOP 5 efter 2. DM afd. er kørt under Dansk Super Kart.


Dyb koncentration hos Asger Amor under oplinning før udkørsel til start. Der er vigtige DM-point på spil og der køres på bløde regnvejrs dæk.

Asger Amor, netop fyldt 13 år, Løgstrup, sluttede på en samlet 5.plads i Dansk Auto Mobil Sport`s (DASU) Talentklasse som køres under Dansk Super Kart.

Asger Amor deltog i den forgangne weekend i 1.& 2. DM afd. på THY gokartcenter. Asger kører i DASU talent – Cuppen for 13-18 årige. I denne klasse trækker kørerne lod om motorerne – samt kører på udleverede dæk og benzin, således alle stilles lige. Motoren har en ydelse på ca. 34 HK og en topfart op mod ca. 120 km/t. Talentklassen har lidt færre deltagere i år end sidste år, hvor 43 deltog. Klassen er tænkt som ”rugekasse” for kommende og nuværende Team-Danmark støttede talenter.

Vejrmæssigt bød weekenden på alle typer. Banen var skiftevis tør og våd, hvilket gav kørerne mange beslutninger om, hvilke typer dæk de skulle vælge.

Alle lørdagens heat, blev kørt på regnvejrs dæk, her kan det virkelig ses, hvilke kørere der er dus med de mange indstillingsmuligheder en gokart har. Asger sluttede i lørdagens heat på en 2.plads lige efter Daniel Lundgaard.

Søndagens 2. DM afd. måtte Asger køre direkte ud til tidtagning, uden forudgående træning og warm-up, da han 2 gange brændte sine tændspoler af.

Asger fik en god tidtagning, samt de efterfølgende heat forløb godt.

Finaleheatet gik rigtig godt for Asger, hvor han kom godt fra start og var hurtig oppe på 4. pladsen og efter knap 20 kilometers kørsel kunne Asger kører over målstregen som femmer.

Asger Amor kan nu i nogle måneder , nyde at han nu ligger på en samlet 5. plads i DM sammenhæng. Der restere 4 afd. i denne klasse.


Presse nyt til vore sponsorer.
1. april 2012


Nedenstående er at læse i den trykte midtjyske presse.


To gokartkørere fra Viborg TV: Seniorkører Steffen Gregersen og TH ungdomskører Asger Amor deltog 31. marts i Nordjysk Cup 1 afd.

Asger Amor opnåede gode resultater i 1. afd. af Nordjysk Mesterskabs Cup for gokarts i den forgangne weekend. Trods en del uheld, hvor Asger Amor bl.a. fik ødelagt bagaksel m.m.
Asger Amor var flyvende under tidtagningen, hvor han kørte 1,25 sek. hurtigere pr. omgang end sin nærmeste konkurrent . Dette betød, at Asger skulle starte pole position . Uheldigvis ramte Asgers venstre baghjul en stolpe under indkørsel til pit, hvorved bagakselen blev bøjet.
Det lykkedes ved hjælp fra et andet Viborg Team, at få udskiftet de beskadigede dele, men desværre 1 minut for sent, og Asger nåede ikke, at komme til start i 1. heat. Således skulle Asger starte alle bageste i 2. heat. Asger kørte sig op igennem feltet og sluttede som 3èr.
3. heat forløb uden dramatik , Asger var i front inden første sving og nåede at overlappe nogle kørere inden heat sluttede.
Den anden Viborg kører Steffen Gregersen var også ganske hurtig og sluttede på en samlet 5 plads efter rigtig mange hårde kampe om de bedste placeringer.

MVH
www.team-amor.dk
Gerner

30997963

D. 20. mars 2012: LAKexperten (Midtjysk Autolakering A/S)  Mariendalsvej 26, 8800 Viborg,  v/ Jesper Gregersen har indgået sponso aftale for året 2012 med Asger Amor.

Team-amor.dk byder LAKexperten velkommen og glæder sig til et godt samarbejde.

D. 1. november: Asger har stået et par dage på DASU`s stand på udstillingen "Biler for alle 2011" i Messecenter Herning.
På standen udstillede Asger sin gokart, iført sin køredragt fortalte han børn og forældre om sin sport i VMK gokartafd. samt sin deltagelse i DASU`s talentklasse og DM i de sidste 2 år.
Asger kom i kontakt med rigtig mange også her fra vores lokalområde , som viste interesse for at komme ud på Løvelbanen og evt. også begynde at køre gokart.
På standen var der anlagt en mini gokartbane, hvor børn fra 6 år havde mulighed for at prøve en gokart. Der var ca. 600 børn som fik prøvet deres evner af som gokartkører (selvfølgelig efter at deres forældre havde underskrevet en "endagslicens" ).
 

D. 13. oktober: Nordjysk mesterskab var næsten i hus, men ....... 

Asger Amor, Løgstrup lagde godt ud i den forgangne weekend, hvor det nordjyske mesterskabs finale i Rotax klassen blev afviklet på THY gokart center .

Asger kørte  2. hurtigste tid og startede ud i forreste linje i 1. heat, her lykkedes det ham at fastholde en  2  plads, indtil han måtte udgå få hundrede meter før målstregen - ærligt.

I 2. heat blev Asger påkørt og måtte en tur af banen, det lykkedes han dog, at kommet på banen igen.

I den endelige finale heat var det alt eller intet for Asger Amor, hvis det skulle slutte med en podieplacering.  Asger overhalede 11 kørere og sluttede dermed med på en samlet 3. plads i mesterskabet.

Det må siges at være OK, da Asger ikke har kunnet deltage i alle løb, pga. , at nogle af løbene var sammenfaldende med DM afviklingen i DASU talentklassen, hvor Asger Amor har gjort sig gældende og indhøstet meget erfaring med at køre i den store ungdomsklasse, således han nu står godt rustet til nye udfordringer i 2012.


Asger overhaler sig op gennem feltet.

D. 7. september: Den 12 årrige gokart kører Asger Amor, Løgstrup deltog i den forgangne weekend i DM-finalen for gokart talenter op til 17 år, udskrevet af Dansk Automobil Sports Union. Der deltog 43 teenagere i klassen. 

Asger Amor har igennem hele sommer perioden trænet målrettet mod denne finale. 

I talent klassen er hensigten, at alle har lige vilkår og ens materiel, herunder dæk , benzinen bliver udleveret, og der trækkes lod om motorerne.  

Under fredagens træning opdagede Asger Amor en vital fejl på hans motor, hvorefter han fik udleveret bl.a. ny karburator, som han så måtte i gang med at inddysse, hvorefter der igen var både omdrejninger og god trækkraft til rådighed. 

Det lykkedes Asger Amor, både lørdag og søndag, at opnå 5. hurtigste tid, hvilket betyder, han i finalen starter næsten i front med 30 hurtige gokartkørere efter sig. 

Asger Amor kom godt fra start i finalen, - måtte dog se sig overhalet af et par stykker. På 2. omgang, gik det desværre galt, 2 kørere bag Asger ramte hinanden, hvorved den ene mistede vejgrebet, lettede og landede ovenpå Asgers  kart, hvorefter Asger måtte udgå med en meget ødelagt kart. 

Generelt sluttede Asger Amor således langt nede dagens pointhøst, men i 2011 DM-sammenhæng sluttede han dog i den første 1/3 af klassen, trods det han en den nest mindste i klassen og kører rundt med knap 40 kg bly som ekstra ballast, da alle skal veje inkl.. gokart 152 kg, når et heat er afviklet. 

Næste store opgave for Asger Amor bliver det nordjyske mesterskab i september. Her fører han pt. på point.

  

Asger Amor nr. 57 holder klar til, at køre ud på banen til tidtagning.

D. 1-3 april: Asger har i den forgangne weekend deltaget i 1 & 2 DM afd. DASU Talent CUP, for unge i alderen 12 – 17 år. Asger har tidligere på året været på DASU træningslejr, for at lære den større og meget tungere (152 kg) kart at kende.

I Talent CUPen har man lodtrækning om motorerne (26,4 HK) inden hvert løb, samt man kører på udleverede  dæk og benzin, - dette skulle bedrage til er mere ens felt, hvor det er køreren der skal vise sine evner

Desværre var der både i lørdagens og søndagens løbs  afd. alvorlige ulykker i klassen. Begge dage var indlæggelser på traumecentret. Asger undgik de alvorlige ulykker, men fik dog en flyvende kart og kører hen over sig, - hvilket gav en skadet højre hånd.

Asger måtte efter påkørselen udgå af finalen. Asger sluttede midt i felten af de 34 deltagere i klassen.

D. 22 marts: Asger bliver nu sponseret af Jet Sport. Team-amor ser frem til deres samarbejde i 2011.

D. 19-20 marts: Asger var på DASUtræningslejr i Korsør. Lørdagens program bestod af mental og ftýsisk træning. Doping foredrag hvor det bl.a. blev nævnt, at alt medicin - også astma/høfeber medicen skal være godkendt af Fansk idræts forbund. De nye Dino motorer  gennemgået. Kørdagen sluttede af af med spørge runde, hvor bl.a. EM-mestre i Gokart deltog - samt Kevin Mogensen og Necla Kesler.

Søndagen bestod af testkørsel. Asger flest omgange af alle - han kørte i alt 206 omgange på den 100 m. lange gokart bane.

Den kommende uge vil bestå af klargørelse til 1. afd. af DM i Vojens d. 1-3 april.

D.14 februar: Special-butikken har valgt igen i 2011 at med som sponsor

D. 2 februar: KJ Engros biler er igen med som sponsor for Asger i 2011

D. 19 januar: Direktør Viggo Hansen Dan-gals a/s indgår ny aftale og bliver Asgers hovedesponsor for 2011

D. 19 januar indgik Asger en ny sponsor-aftale med RENO-FF. Vi byder dem velkommen i team-amor.dk, og ser frem til at samarbejde med dem i år 2011.

D.17 oktober: Asger kørte forleden med i sin lokale klubs finaleløb, VKM på Løvelbanen. Asger har kun deltaget i 2 ud af 3 tællende løbs weekender, pga hans ulykke i foråret på Skærbækbanen.
Asger Amor er naturligvis skuffet over ikke at kunne gentage succesen fra de foregående 2 løb på Løvelbanen, men til dette sidste løbkørte materiellet ikke optimalt. Asger sluttede på en 2.plads, kun et point efter dagens vinder. 

D.2 oktober: Asger har denne weekend deltaget i Aquila-cup i Vojens i klassen for Cadett Junior. Asger måtte desværre udgå i sidste omgang af den endelige finale, da han fik motorstop. Asger lå ellers til en god placering, men måtte se næsten hele feltet passerer forbi sig få meter før målstregen. Heldigvis er Aquila-cuppen et selvstændigt lokalløb, der ikke er pointgivende i større sammenhæng.
Til gengæld har han netop afsluttet ROK MINI CUP for Cadett Junior med succes og sluttede således på en sammenlagt 5. plads i den Jysk/fynske afdeling. På landsplan rakte placeringen til en samlet 9.plads. ROK MINI CUP klassen talte 31 drenge/piger i alderen 11-13 år.

 

D.18 september: Asger har netop afsluttet Nordjydsk Cup for Cadett junior 2010 med en sammenlagt 3.plads. Nordjydsk Cup er blevet afviklet over 4 weekender med 4 tællende heat i hver afdeling.
 

D.4-5. september: Asger og far/mekaniker drog af sted torsdag aften og første stop blev hos Kenneth`s gokart service på Fyn, hvor de sidste justeringer af motorer blev målt ud. Herefter gik turen til Søndersøbanen ved Odense.

Fredag gik med skiftevis træning justering/test af forskellige opsætninger af både chassis og motor.

Lørdag morgen kl.8 var der endnu et par træninger samt tidtagning. Tidtagningen er meget vigtig, da den danner grundlag for Asgers placering i de efterfølgende kvalifikations heat, prefinale og finaleløbet. Lørdagens tidtagning rakte til en 10.plads ud af de cirka 30 startende kørere i Cadett juniorklassen.

Asger havde nogle gode kørsler, hvor han langsomt arbejdede sig op gennem feltet, og sluttede med en samlet 8.plads som kunne føres videre til det afsluttende DM-løb søndag.

Under søndagens tidtagning nåede Asger kun få omgange, før der blev sat en dramatisk stopper for hans videre tidtagning. Asger blev påkørt bagfra af anden kører og blev kørt både over og ind i dæk barrieren. Løbet blev stoppet med rødt flag og stævnelæge samt ambulance var hurtigt til stede. Ligeledes var Asgers far! Asger ville fortsætte sin tidtagning! - han havde endnu ikke opdaget hvor medtaget hans gokart var. Stævnelægen insisterede på at Asger blev kørt med ambulancen til traumecentret i Odense, men dette ville betyde, at Asger ikke ville kunne deltage i resten af løbet! En forhandling fandt sted og resultatet blev, at Asgers far og en samaritter kørte Asger til skadestuen i Odense.

Læge og anden personale på hospitalet ventede Asger efter forudgående aftale. Denne dag var der ikke tid til venteværelse! Asger blev fundet ok, men med garanti om et ekstra besøg på Viborg sygehus på hjemvejen. Turen gik hurtigt tilbage til Søndersø.

I mellemtiden havde konkurrerende teams samlet reservedele fra andre gokarts og havde fået repareret og klargjort Asgers gokart, så den var klar, hvis nu sygehuset gav grønt lys!

Da Asger ikke havde gennemført tidtagningen, skulle han starte bagerst i feltet med 28 kørere foran sig. Asgers kommentar var, at der godt nok var lang vej til de forreste, - til gengæld var der voldsom god plads bag ham! Asger kørte 4 forrygende heat, hvor han hver gang kørte sig op gennem feltet. I et af heatene rykkede han sig 14 pladser!!

Da dagen var omme og resultatet gjort op, kunne Asger stolt konstatere, at hans første sæson i Cadett junior endte med en 9.plads i DM 2010. Resultaterne tæller i både Jysk/fynsk mesterskabet og DM, således sluttede Asger det jysk/fynske mesterskab 2010 med en 10.plads.

Begge placeringer må siges, at være yderst tilfredsstillende og Asger er glad og stolt!

Samtlige Asgers weekender indtil 1.november er dog stadig besatte, da der skal køres klubløb i diverse jyske klubber samt en landsdækkende Aquila cup i Vojens.

D. 28. august kørte Asger anden hurtigst i tidtagningen i Mou, og endte på en samlet 3 plads.

D. 21. august: Asger har i den forgangne weekend deltaget i 3. afd. af Jysk/ Fynsk mesterskabet i Als.
Det lykkedes Asger at forblive i top 10 og ligger nu samlet 9'er ud af de 23 deltagere i Cadett Junior klassen

D. 14. august kørte Asger anden afd. af klubmesterskabet i Løvel. Han blev hurtigst i tidtagningen, og vandt suverænt alle 3 heat.

 

D. 18 juli:  Asger Amor har brugt 9 dage af sin sommerferie på træningslejr i Sverige, hvor bl.a idolet Jason Watt gav Asger mange gode fif om hurtig kørsel.
 
I Sverige deltog Asger også i to gokartløb med 3 dage imellem. Det første løb var et traditionelt løb med tidtagning og derefter 3 heat. Her fik Asger Amor samlet en 2. plads.
Det andet løb Asger  deltog i, var endnu mere udfordrende da startplaceringen gives ved lodtrækning. Yderligere vender man efter 1. heat start rækkefølgen så den der er kommet først over målstregen, skal starte sidst i 2. heat osv.
Asger kørte sig i første heat op til en 3. plads, og skulle så starte 3. sidst i 2. heat. Her formåede Asger Amor at at køre sig op gennem hele feltet og sluttede også her på en samlet 2. plads, hvilket indbragte diverse præmier og en flot pokal.

Lørdag d. 12 juni: Asger Amor har i denne weekend kørt 2. afd. af det Jydsk-Fynske mesterskab, som blev afviklet på Vojens gokartbane.
 
Til start var der 22 kørere fra hele landet. Løbsforholdene var ganske udfordrende, da det skiftede mellem stærk silende regn og solskin. Dette vanskeligegjorde opsætningen af gokarten, da der er stor forskel på våd og tør kørsel.
 
Asger fik pga. vejret en dårlig tidtagning, og måtte starte langt nede i feltet. Igennem de efterfølgende 3 heat lykkedes det ham at køre op gennem feltet, så han nu ligger på en samlet 10. plads i mesterskabet. Asger er meget tilfreds med placeringen, da han er oppe imod langt mere erfarne kørere. I mesterskabet er nu halvdelen afviklet. Samtlige 3 heat blev vundet af team kammeraten Rasmus Martinussen fra Aquila-Kart Racing. Næste store udfordring for Asger Amor udover lokale løb, bliver en uges træning og løb i Sverige i Juli


 
 

 

   Kig i aktiv for at se gamle nyheder

 

 

 Copyright team-amor.dk. All Rights Reserved.