Forsiden  Nyheder   Teamet   Fotoalbums   Video    Støtte   Kalender   Målet   Presse  Sponsorer   Kontakt

 
   

 Arkiv

 Asger Amor

 

Lørdag d. 29 maj: opnåede Asger en samlet 2. plads. Han deltog i et løb på Thy Motorsport Karting Center. Asger fik 2. bedste tid i tidtagning. I de 3 efterfølgende heat, var Asger længe i front, men han måtte se sig overhalet af sin teamkammerat fra Aquila Kart Racing Michael Christiansen, Skibsted. Da dagen var omme var følgende resultater at se på podiet.

1. Michael Christiansen, Skibsted

2. Asger Amor, Løgstrup - VMK

3. Casper Nissen, Hadsund

       


Lørdag d. 15 maj: var det med en vis spændning at Asger Amor deltog i NGK-CUP på Als, hvor toppen af de danske Cadett junior kan deltage.
Asger var inviteret som gæste-kører hos Aquila Kart Racing, som tillige består af DM-vinder Rasmus Mathinussen og Patrick Mathinussen.
Under tidskørslen lå alle 15 kører inden for 1.3 sekund margin, hvilket gjorder de 3 heats meget spændende, - især da regnen i slutløbet stod ned i stænger. Asger Amor lå en overgang på 7. pladsen, men sluttede på en 10. plads. Asger Amor var ganske tilfreds med sin placering, da det var hans første løb, siden hans ulykke ved Jysk-Fyns mesterskabet i Skærbæk.

                  På billedet: Asger justere på gokarten inden løbet

 

D. 25 april: Asger forlod 1.afdeling af Jysk-fynsk mesterskab med fuld udrykning i ambulance.

Efter i påsken at have erhvervet sig en flot 2.plads i et 2-timers mini Leman på kartskolen i Vojens, hvor 62 drenge og piger i alderen 8-15 år deltog, havde Asger store forventninger til 1.afdeling af det Jysk-fynske mesterskab, som blev afviklet i Skærbæk. Mesterskabet afholdes over 4 stævner sommeren igennem på de jyske og fynske baner. Hver stævne består af træning, tidstagnng og 3 heat, hvor hver point tæller fra både tidstagning og hver enkelt heat.

Asger formåede i tidstagningen at placerer sig som nummer 15 ud af 28 deltagere, hvilket var rigtig flot for en debutant, og hvor nogle af de deltagende har mange års erfaring/mesterskaber bag sig og ikke uvæsentligt en stor økonomisk sponsor aftale i ryggen.

Asger gik frisk til stålet og fik allerede i 1. heat byttet plads med nogle af de mere erfarne, så han kunne starte som nummer 12 i 2.heat.

I dette heat var modet endnu bedre og efter at have fået omjusteret sin motor og kartopsætning, så den var absolut optimal rykkede Asger hurtigt flere pladser frem  allerede i de første omgange.

Ulykkeligvis i 4.omgang kunne Asger ikke se en anden kart og kører, der efter et hop og et sving havde taget farten af sin kart. De forankørende nåede at undvige, mens Asger ryger henover og flyver adskellige meter og hans kart lander efter en kolbøtte med bunden i vejret.

Asger kommer straks under behandling af stævnelæge og akutbil/ambulance bliver tilkaldt. Asger bliver kørt til traumecentret i Esbjerg, og efter røngten, scanning og diverse undersøgelser konstateres det, at Asger er sluppet utroligt billigt med mange knubs, ømhed og udsivning fra leveren til bughulen. Natten tilbringes på sygehuset med drops i begge arme og konstant kontrol natten igennem.

Efter en ny undersøgelse søndag middag får Asger lov til at komme hjem, hvor han de næste 3-4 uger skal holde sig i ro og med en ugentlig kontrolscanning. Asgers lever skal naturligvis erklæres 100% rask inden han igen må køre gokart. Han håber dog at han er klar til 13. maj, hvor han skal deltage i Aquila cuppen, og derefter gerne skulle videre til 3 dags stævne på Als.

 

D. 13-03-10: Så er Asger og far/hjælper+mekaniker hjemme fra en trænings uge i Italien. Asger synes det har været en god oplevelse at køre så langt hjemme fra. De første to dage kørte Asger fra de fleste af de andre, men den sidste dag sad bagakslen løst, hvilket gjoder at gokarten bremsede sig selv, og derfor ikke kunne få omdrejninger på motoren. Asger fik sig et par gode snakke med Jason Watt om kørsel, som også var med i Italien.

Asger glæder sig til at komme på kartsskole før påske i Vojens. Der skal han arbejde med sin kørsel og sin gokart.   

Asger har fået en af sine sponsore til støtte turen  Italien til træningssamling.

Asger kørte rigtig godt i Viborg motorklubs finale på Løvelbanen. Han vandt samtlige 3 hit i sin Formel Junior klasse, og han var hurtigst i tidtagning.