Forsiden  Nyheder   Teamet    Fotoalbums   Video   Støtte    Kalender   Målet   Presse  Sponsorer   Kontakt

                

  Drømmen om målet

 

 

 

 

 

 

                                                                                                      

                                Alle har en drøm, store drømme, små drømme, drømme som er urealistiske og   drømme som er realistiske. Vi har drømmene! Drømmene om at nå vores mål!

   Målet om at dygtiggøre os, forbedre os, få udfordringer, få konkurrence, vise at vi godt kan, opnå resultater, og sætte os nye mål.

  I år 2010 vil vi kæmpe, og vi vil håbe, at vi kan nå nogle af de mål, vi har sat os for at gennemfører. Vi vil prøve at udleve de mål, som vi har ligget i sengen om aftenen og tænkt på. Det som har givet os sommerfugle i maven, men som måske kunne lade sig gøre.

  Asgers skal for første gang i år kører løb andre steder end Løvelbanen. (har dog trænet på andre baner bl.a. Mau og Søndersø) Det er han meget spændt på, og han glæder sig meget til at konkurrere mod ukendte, finde nye venner, og blive meget bedre til det med gokartene, og lære flere nye køreteknikker. Han skal deltage i Jysk/Fyn mesterskaberne, samt deltage i udvalgte DASU DM løb,- han skal måske til Italien for at kører et løb og for at komme til træningssamling.

  Anne har fået redet Shanon op til spring. De er nu klar til distriktsstævner. Så 2010 bliver et år hvor de begge skal lære at springe lidt højere (80-90-100cm) De skal sammen til bl.a. Danmarks største distriktsstævne på Mors, og evt. deltage i distriktmesterskaberne for pony hold i spring, og måske komme til Danish Christmas Show i december. Anne får eneundervisning i Vasehus, og skal starte nogle få Regionsstævner i dressur.