11 årige gokartkøre i Italien          skrevet ons. 17 mar. 2010 udgivet af Viborg Skifts Folkeblad

Asger Amor 11 år, Løgstrup tog i uge 10 fri fra skole og drog sammen med 13 andre danske gokart kørere til den 1200m lange højfarts gokart bane i Italien, nemlig "circuito internazionale del friuli venezia giulia". Drengene var alle i alderen 8-12 år og medbragte hver en far/mekaniker.
Vejrmæssigt blev turen en blandet oplevelse, da ugen bød på alt fra sol til storm og snevejr. Den dag, der var frost og 20 cm sne på banen, blev gokartkørslen indstillet og i stedet gik tiden med sight-seeing i Venedig.
Asger fortæller, at han lærte meget om det at køre på store baner, hvor farten er høj og hvor der er plads til mange udfordrende sving.
Turen var arrangeret af AQILA-KART RACING fra Vojens, som har specialiseret sig i indstilling og justering af de meget fintfølende karburatorer.Denne viden blev der delt ud af til mekanikerne, som dermed også kommer hjem med nye erfaringer til denne sæson.
Den danske DTC-kører Jason Watt deltog også i turen, og gav ligeledes Asger gode råd. Dette var naturligvis en kæmpe side gevinst, da Jason Watt netop er en af Asgers store idoler.