Forsiden     Nyheder    Teamet     Fotoalbums     Video     Støtte     Kalender    Målet     Sponsorer    Kontakt

                                 

Teamet - Hvem er vi

 
    

                                    Anne Amor:                      Asger Amor:

                                                                       

                                                      Læs mere her:                                           Læs mere her

Team-amor.dk er et ungt team, bestående af søskendeparret Asger og Anne Amor på henholdsvis 11 og 14 år, bosiddende på en lille ejendom med hestehold ved Løgstrup. Begge har siddet på hesteryg siden 3 års alderen og modtaget undervisning hos flere beridere.

Anne er i dag en habil dressur/springrytter, som næsten hver weekend deltager i diverse ridestævner rundt i danmark , hvor hendes mor er med som chauffør i deres hestelastbil.

Asger valgte at sadle om, da han som 10 årig blev træt af at høre på hestepigesnak.
Asger har altid haft interesse for mekanik, gerne med motor på. Så det var ganske naturligt, at gokart sporten skulle afprøves. Der blev indkøbt en ældre gokart og træning på Løvel banen kunne starte – efter nogle måneds træning, - var Asger i stand til at vinde sin klasse i finaleløbet på Løvel banen. Asger fik mod på at prøve kræfter i større sammenhæng i danmark.
Der blev indkøbt 1 stk. let brugt 2009 kart, samt en 2008 reserve kart, begge med motorer. Derudover bliv der indkøbt en større kassevogn til alt grejet, og desuden må den lovligt anvendes til beboelse, når Asger og hans far er af sted til træning og løb. Der blev indgået aftale med Aqulia kartracing, og her har Asger i 2010 stået i værksteds telt sammen med 5 andre drenge, samt han havde mulighed for support.

Det stod hurtigt klart, at med 2 dyre sportsgrene skulle der søges økonomisk støtte til udefra. Første sponsor var Dan-glas, hvorefter fulgte Andelskassen, Bikechoppen, KJ-engros, OJ-truks og SB-butikken. Danglas så straks muligheder i at støtte søskedeparret, i bytte med logoer på heste- og gokart transportere.

Generelt må det siges, at Asger i sit debut år har klaret sig godt – ligger mindst i Top 10 i alle de klasser/cup (ROK CUP JF/DM og DASU JyskFyns/ DM) han har deltaget i. I jysk/fynsk ROK cuppen sluttede han endda på en samlet 5. plads. Samlet 3er i Nordjysk mesterskab.De gode resultater har da også givet tilbud om, at køre nogle testkørsler hos et stort veletableret gokart team.

Også Anne har gjort det rigtig godt i år på hesteryggen. Bl.a. opnåede hun en 3.
plads i en finale ved et af Danmarks største i Vallensbæk i juli. Desuden har hun
næsten været til ridestævner samtlige weekender, hvor Asger har deltaget i gokart
løb.

Med sportslig hilsen

Anne & Asger Amor